K o a l a   K i d s
Dragen, een behoefte om te koesteren

Doekenbieb

 Welkom bij de doekenbieb van Twente!

Je hebt besloten om te investeren in het ergonomisch dragen van je kindje. Wat fijn voor jou en je kindje! Maar hoe nu verder? Wil je leren knopen met een draagdoek? En welke type draagdoek vind je dan prettig? Of wil je liever dragen met een draagzak? Maar welke type draagzak voldoet aan jouw wensen en past bij jouw lichaamsbouw en zit ook bij langdurig gebruik nog prettig?

Het is logisch dat je eerst antwoord wilt op deze vragen voordat je overgaat tot koop. Wij bieden je daarom de mogelijkheid om onze verschillende draagdoeken en draagzakken voor minimaal 10 dagen te proberen voor slechts € 1,00 per dag.  

Hoe werkt het?

Ga op onze website naar onze doekenbieb en selecteer de draagdoek of draagzak die je wilt proberen. Via iDEAL betaal je de borg (ter waarde van de verkoopprijs van de draagdoek of draagzak) en eventuele verzendkosten à € 4,95. Het maakt niet uit hoe lang je de draagdoek of draagzak probeert. 

Na afloop van de huurperiode dient de draagdoek of draagzak geretourneerd te worden. Bij ontvangst in goede orde zal de betaalde borg verrekend worden met de huurprijs en wordt het resterende bedrag binnen 48 uur teruggestort.

Bevalt de draagdoek of draagzak en wil je hem kopen? Dat kan natuurlijk! De betaalde borg ter waarde van de verkoopprijs volstaat dan.  

Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Maak een afspraak voor een draagconsult of pasconsult.

Alle voorwaarden nog een keer handig op een rijtje:

 • De huurprijs is € 1,00 per dag.

 • De borg verschilt per draagdoek en draagzak en is gebaseerd op de verkoopwaarde;

 • Je probeert een draagdoek of draagzak voor minimaal 10 dagen (eerder retourneren mag, maar geeft geen restitutie van de huurprijs).

 • Je mag meerdere draagdoeken of draagzakken tegelijkertijd huren.

 • De proef-/huurperiode start op de eerste werkdag nadat de draagdoek of draagzak aan de koeriersdienst is aangeboden.

 • De proef-/huurperiode eindigt op de dag waarop Koala Kids de draagdoek of draagzak retour ontvangt of voor de eerste keer aangeboden krijgt door de koeriersdienst.

 • De verzend- en retourkosten zijn voor eigen rekening.

 • Ophalen en/of brengen van de draagdoek of draagzaak in Tubbergen is op afspraak mogelijk.

 • Nadat wij in goede orde de draagdoek of draagzak retour hebben ontvangen, volgt binnen 48 uur restitutie van de borg waarop de huurprijs in mindering is gebracht.

 • Beschadigingen of defecten aan de draagdoek of draagzak dienen direct aan Koala Kids gemeld te worden. De kosten voor het herstellen van beschadigingen of defecten worden of in rekening gebracht of in mindering gebracht op de retour te storten borg.

 • Draagdoeken en draagzakken mogen gewassen worden op een handwasprogramma (max. 30°C) zonder wasverzachter. Het gebruik van een wasdroger is niet toegestaan.

 • Houd de draagdoek of draagzak buiten bereik van (huis-)dieren in het belang van een volgende huurder!!!

  Als je vragen hebt kun je contact met mij opnemen. Je kunt natuurlijk ook bellen of whatsappen naar 06-24972992.