K o a l a   K i d s
Dragen, een behoefte om te koesteren

Consulten

 Je kunt bij mij terecht voor al je draagvragen. Daarnaast bied ik 4 verschillende consulten om je helpen.

  1. draagconsult 
  2. draagconsult met partner/familielid
  3. draagconsult kort
  4. pasconsult

Draagconsult

Als je wilt dragen met een doek dan leer ik je graag hoe je deze veilig en ergonomisch moet knopen. Aan het einde van het consult kun je zelfstandig knopen.

Gemiddeld duurt een consult 1,5 tot 2 uur. Dit is voldoende om één knoop vanaf het begin aan te leren.

De kosten voor dit consult bedraagt: €47,50

 N.B. onderaan deze pagina vind je nog algemene informatie over een consult.

Draagconsult met partner/familielid

Hoe leuk is het als je partner of opa of oma ook willen leren knopen? Omdat ik dit van harte toejuich reken ik voor een consult met een ouder met een familielid € 57,50.

N.B. onderaan deze pagina vind je nog algemene informatie over een consult.

Draagconsult –kort-

Je hebt al ervaring met het dragen met een doek en hebt jezelf één of meerdere knopen aangeleerd, maar het zit nét niet lekker. Of je krijgt hem nog niet goed aangespannen? Ik kijk graag met je mee en geef advies en tips. Vaak is een half uurtje genoeg om jou weer met plezier te kunnen laten dragen. Dit consult kost € 27,50

N.B. onderaan deze pagina vind je nog algemene informatie over een consult.

Pasconsult

Er is veel keuze: past dragen met een doek bij je? Of twijfel je nog over een ergonomische drager? En welke ergonomische drager wil je dan? Ik help je bij het maken van de juiste keuze. Met hulp van de speciale draagpop kun je meerdere doeken en dragers uit mijn collectie proberen. En als je iets voor langere tijd wilt proberen, dan kun je een doek of drager uit mijn doekenbieb huren.

Een pasconsult duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en kost € 25,00

N.B. onderaan deze pagina vind je nog algemene informatie over een consult.

Algemeen

Tijdens een consult maken we gebruik van de draagpop. Zo kun je met een gerust hart oefenen en je volledig richten op het aanleren van de knoop of het passen van diverse draagzakken.

Het consult kan plaatsvinden in Tubbergen of bij jou thuis. Binnen een straal van 15 kilometer reken ik geen reiskosten. Daarboven € 0,19 per kilometer.

Aan het einde van het consult wordt de extra duur en eventuele reiskosten contant berekend. Deze dient dan contant te worden voldaan. 

Als je kindje aanwezig is bij het consult dan is het het prettigste als er iemand aanwezig is die zich om je kindje kan bekommeren. Jij kunt je dan volledig richten op het knopen/passen. 

 

 

Configureer deze downloadwidget